fbpx
MENU
so simple, yet so beautiful…

REVIEWS

LOREDANA DAVID
Dacă doriți să aveți amintiri la care niciodată nu o sa va plictisiți sa va uitați de la orice eveniment special din viata voastră nu ezitați sa contactați acest deosebit și perfecționist om din toate punctele de vedere. Calitate este înainte de toate. Cel mai bun fotograf. Totul la superlativ. Pur și simplu nu am cuvinte sa îl descriu.


NICOLLE GAVE
Da, recomand! Super profesionist, extrem de rabdator, deschis la ideile noastre si creativ!!!


VLAD + ANDREEA
Tipul de om dedicat, pasionat si care vrea ca lucrurile sa iasa cat mai bine: este solicitant si perseverent dar in acelasi timp calm, intelegator, receptiv si deschis la idei si propuneri.
Pune suflet in ceea ce face si lucrul acesta se vede in emotiile pe care reuseste sa le transmita prin pozele sale!
Multumim Ovi!


ROWE OWE
Un profesionalist!
Daruire, pasiune, energie, creativitate, naturalete sunt doar putinele cuvinte care il pot caracteriza pe Ovidiu.
Un om cu care poti colabora usor, poti vorbi deschis, care iti asculat ideeile si tine cont de ele, care te face sa te simti important in ziua ta importanta. Genul de fotograf care te suna si te pregateste pre eveniment dar si care iti livreaza un produs finit foarte repede si de o calitate exceptionala
Am colaborat cu Ovidiu in diferite evenimente, nunti, botezuri, petreceri, iar calitatea fotografiilor facute de el este exceptionala, de fiecare data.
Este o prezenta naturala si subtila, mereu la locul potrivit in momentul potrivit pentru a surprinde esentialul. O persoana cu care poti colabora usor, care stie cum sa lucreze cu oamenii si mai ales cu copii.


IOANA + ROBERTO
Un profesionist de exceptie cu un caracter de milioane! Ne-a stat alaturi in fiecare moment al evenimentului, ne-a dat sfaturi si, nu in ultimul rand, am primit pozele foarte repede. Multumim pentru aceasta colaborare atat de frumoasa!


LOREDANA + MARIUS
Nunta noastră tocmai a trecut și ne-am gândit să împărtășim cu voi experiență alături de fotograful nostru.
De ce l-am ales pe Ovidiu Cristea? În primul rând pentru profesionismul de care dă dovadă, de modul în care transpune și dă viața celor mai frumoase momente. În al doilea rând întrucât Ovidiu este o persoană plină de viață, creativă, care are grija să te ghideze pas cu pas și care îți oferă sfaturi pentru a fi cât mai relaxat astfel încât pozele sa iasă cât mai bine.
Ne bucuram ca am avut ocazia să colaboram atât pentru cununia civilă cât și pentru cea religioasă . Îți mulțumim pentru efortul depus, pentru profesionalism, pentru răbdarea acordata, pentru modul în care ai interacționat atât cu noi cât și cu restul invitaților, pentru pozele minunate și pentru cele mai frumoase amintiri.
Voi încheia cu un citat ce surprinde de ce este nevoie în acest domeniu : “Aparatul de fotografiat este doar un accesoriu… pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenţa unei fotografii reuşite.”


ANDRA ELENA
Super profi, super dragut, super super.
Chiar si pentru first timersi ca noi atmosfera pe care Ovidiu a reusit sa o creeze ne-a facut sa ne simtim ca acasa.


MADALINA + FANG

Ovidiu este un om profesionist, răbdător, știe cum să surprindă cele mai frumoase momente într-un mod wow. Eu și Fang am avut emoții încă de dimineața dar am reușit să ne relaxam și să ne simțim bine fiind fotografiați. Nu ne așteptam să avem fotografii așa spectaculoase, dar le avem!
Mii de mulțumiri!


IULIANA ELENA BERINDEL
Multumim Ovidiu! Pozele de la botez sunt foarte frumoase si au reusit sa surprinda emotia si bucuria acestui eveniment important pentru noi! Atentia la detalii si pasiunea cu care au fost facute le transforma in cadouri nepretuite de care sa ne bucuram peste timp cu a noastra draga Flavia Maria. Mult succes in continuare!


FLORENTINA + FLORIN
Recomand acest om minunat pentru ca ma sfătuit și îndrumat cu un loc de poze minunat, de neînchipuit, este un fotograf organizat de la cel mai mic detaliu la cel mai mare, are multa răbdare de a surprinde toate momentele cu toată lumea și cu cei mai importanți miri din ziua aceea. Îl voi recomanda tuturor oamenilor care vor sa aibe o nunta de vis. Mulțumim pentru tot. Nu vom uita de tine pe viitor și la celelalte evenimente importante din viata noastra.


CORINA CHIRIAC
Un fotograf profesionist !!! Recomand cu incredere!


OANA + ALEX
Super! Un adevarat profesionist! Se vede ca ii place ceea ce face si se vede ca o face cu tot sufletul! Am avut parte de o sedinta foto de Craciun care a iesit absolut fabulos!
Multumim frumos Ovidiu pentru tot si deabia asteptam sa ne reintalnim la urmatoarea sedinta foto!


MARA + ALEX
Sa lucram cu Ovidiu a fost o alegere excepționala, un fotograf foarte bun, a știu exact ce fel de poze ne-am dorit și rezultatul a fost cu mult peste așteptări! Pozele le-am primit într-un timp destul de scurt.Îl recomandam cu mare drag!


ALINA DOCA
a fost o experienta minunata…totul a decurs foarte natural si nici nu imi venea sa cred ca nu simt prezenta fotografului în jurul nostru…mulțumim Ovidiu si abia așteptăm următorul eveniment


IOANA DRAGANESCU
Il recomand pe Ovidiu datorita pasiunii, implicarii si seriozitatii prin care a surprins cele mai frumoase si importante momente in cadrul evenimentului nostru. Iti multumim ca ne-ai fost alaturi intr-o zi atat de fericita!VIEW MORE HERE
www.facebook.com/OvidiuCristeaFotograf/reviews/

CLOSE MENU