fbpx

About me

Hei! I’m Ovidiu and i’m a wedding photographer in Romania.
I am a life-loving, coffee drinker with a big mission to make your tangible memories more beautiful than you ever could have dreamed of.

Dacă sunteți aici, probabil aveți o poveste de povestit și vă doriți o persoană care va avea grijă de amintirile voastre iar acesta este motivul pentru care vom deveni prieteni. Imi plac lucrurile frumoase și autentice si oamenii cu experiențe de povestit.

Fotografia de nuntă este despre oameni și poveștile lor si acum… de ce nu vorbim despre povestea ta de dragoste?

WHY I’M DIFFERENT ?

Există o mulțime de fotografi grozavi, dar am caracteristici specifice care te-ar putea ajuta să decizi dacă sunt destul de potrivit pentru tine. Sunt pregătit din punct de vedere tehnic și sunt încrezător și pregătit pentru a crea o poveste emoțională și completă despre tine.

Nu fotografiez 50 de nunți pe an și nici nu vreau să fac asta, fotografiez doar nunțile de care știu că pot avea grijă, îmi iau timp editând fotografii una câte una, perfecționând povestea cu propriul meu stil de culoare personală.

Da, sunt fotograf de nuntă și portret, dar lucrez și în fotografie comercială realizând fotografii pentru modă, publicitate. Când sunt în sezonul lent pentru nunți, nu încetez să mai muncesc și trăiesc în minte cu fotografia. Celelalte specializări mi-au adus o contaminare pozitivă a fotografiei mele de nuntă, oferindu-mi o viziune completă a ceea ce pot face cu imaginile, pentru tine și ziua ta cea mai bună.

LET ME TELL THE STORY OF THE MOST AMAZING DAY OF YOUR LIFE!

Tratez cu pasiune și dedicație fiecare proiect și am convingerea că îi voi găsi frumosul.

O