fbpx
MENU

WEDDING PHOTOGRAPHY MENTORING 1:1

Analiza portofoliului tău.
Stilul de fotografiere
Stilul abordat este unul documentar.
Marketing Social Media / Offline
Preview 30-60 fotografii. (10-15 ședința foto, 5-8 pregătiri mire, 5-8 pregătiri mireasă, 3-5 detalii, 3 biserica). Ordinea la postare: Primele 5 cele mai frumoase de la ședința foto, apoi următoarele de la ședința foto. Între ședința foto și pregătiri o fotografie cu detalii (verighetele). Fotografiile cu mireasă apoi cele de la mire, biserica. De preferat ar fi să pui la sfârșit încă 2-3 de la ședința foto.
Ofertare/Flexibilitate/Viziune în timp
Crește prețul!
Abordarea zilei de nuntă
Alocă o ora pentru pregătiri la fiecare.
Ședința foto o ora.
La ședința foto, de preferat, mirii și nașii.
Cum folosim lumina naturală
Lumina face că fotografia să fie de un nivel superior! Când vine vorba despre iluminarea ideală pentru o fotografie, aproape nu există o soluție mai bună decât lumina zilei.
Ceea ce este caracteristic pentru lumina zilei este că se schimbă constant în timpul zilei, de la minut la minut. Pentru portrete uimitoare la lumina zilei, evitați lumina directă a soarelui, deoarece lumina intensă poate provoca umbre dure care nu sunt potrivite pentru fotografierea portretelor.
OUTDOOR: Cea mai bună iluminare pentru fotografierea portretelor la lumină zilei este la umbră, atunci când soarele este cel mai puternic. Fotografiere cu soarele in spatele mirilor pentru a evita umbrele de pe fata.
INDOOR: Fotografierea lângă o fereastră mare și luminoasă evitând în același timp lumina directă este o altă metodă ideală de folosire a luminii pentru fotografierea portretelor.
Tipuri de lumini pentru fotografiere – iluminare frontală, laterală și din spate
Iluminarea frontală înseamnă lumina care se află direct în fața obiectului fotografiat. De obicei, soarele se află în spatele fotografului care fotografiază. Acesta este cel mai de bază tip de iluminare care evită umbrele și atenuează toate imperfecțiunile și petele de pe față.
Iluminarea laterală pentru a obține o anumită adâncime și textură în fotografie. Ceea ce înseamnă că lumina vine din partea stângă sau dreaptă a obiectului. Acest tip de iluminare permite contraste puternice, umbre ascuțite și o impresie foarte puternică a obiectului, care, din anumite unghiuri, poate arăta complet diferit (de preferat doar la bărbați)
Iluminarea din spate, dacă doriți să obțineți un efect de siluetă pe o fotografie. (de preferat nu foarte multe).
Compoziție și editare consistentă
Folosește crop-ul la editare pentru ați formă ochiul atunci când fotografiezi. Acest lucru va ajută la cât mai puțină muncă la partea de încadrare, crop la editare.
Folosește programe pentru selecție: Photomecanic – selecție manual, Aftershot pentru selecție cu AILa selecția cu AI acordă atenție maximă la: ședința foto, biserica la partea de final, dansul mirilor, tort.
Neaparat!!! Catalog nou pentru fiecare eveniment. Smart previews.
Posing – Bune practici în diverse situații
Neaparat, interactiune intre miri.
Echipamente & accesorii
Moduri de lucru
În pluste voi ajută să-ți îmbunătățeșți stilul de editare.
CLOSE MENU