fbpx
MENU

Oferta video – Bogdan Negoita

Portofoliu video: www.facebook.com/bogdannegoitamywork

SALUTARE, BOGDAN AICI!
Totul începe de la primul “bună! Am vrea să știm dacă ești disponibil pe data de . . .”.
Eu vă primesc călduros în casa amintirilor pe care le creez și vă poftesc să gustați puțin din poveștile mele. Apoi o să încep să vă întreb cum v-ați imaginat că o să fie ziua nunții și ce lucruri aveți deja stabilite. Locațiile, ceilalți prestatori. Dacă îmi cereți o ofertă de preț, o voi oferi îndată ce am această conversație de cunoaștere cu voi. Aș prefera totuși să ducem lucrurile mai departe, într-o cafenea. Să ne așezăm la o masă și să vorbim în detaliu despre nunta voastră și despre voi. Dacă vreți, și despre mine. Îmi place să fiu deschis cu oamenii deschiși. O să vă întreb cum v-ați cunoscut și ce vă place cel mai mult unul la celălalt, Îmi place să văd bucuria din ochi când povestiți lucrurile astea. O să încep apoi să povestesc despre stilul meu de lucru. Despre faptul că tot ce fac eu la o nuntă este să caut emoții. Mă hrănesc cu ele în timpul unei nunți și voi muri de foame dacă nu le voi găsi. Vă spun cât de importantă este pregătirea, first look-ul, cununia civilă, ceremonia religioasă, ședința foto/video și petrecerea. Adică totul. Nimic nu este mai puțin sau mai mult important. Nu vă spun asta pentru reușita cadrelor mele pentru că ele vor fi oricum reușite dacă voi veți trăi fiecare moment ca și cum ar fi unic și știți bine că este. Să știți că sunt foarte copilăros. Mă prostesc uneori în ideea de a sublinia o idee într-un mod cât mai funny. În același timp susțin naivitatea mea intenționată cu foarte multă dedicare, pasiune și dragoste pentru ceea ce fac și pentru voi. Am să vă prezint mai jos costurile colaborării noastre și am să vă răspund cu drag la orice întrebări sau nelămuri vor exista.
WEDDING BASIC –  799 EURO
Prezența mea pe toată durata evenimentului.
Prezența unui asistent care mă va ajuta cu a doua cameră fixă la biserică și petrecere.
Lavalieră părinte la biserică(cu acordul acestuia).
Sunet din mixer la petrecere(cu acordul trupei).
Consiliere în organizarea evenimentului.
La predare veți primi 2 materiale:
– filmul mare al nunții, cronologic, atent editat și comprimat în așa fel încât vizionarea lui să fie ca a unui film.
– Best moments – povestea nunții voastre văzută prin ochii mei.
Predarea materialelor se va face pe link personalizat cu parolă sau pe un hard extern oferit de către voi.
OPTIONALE
Dronă – 70 euro
Drona este folosita pentru a arăta locația sau la sedinta foto/video și poate fi folosită în anumite condiții de siguranță și legalitate.
Cununie civila în altă zi, în timpul săptămânii(cununie, sedinta video, petrecere) – 300 euro
Daca cununia civila se va oficia în ziua nunții, costul acesteia va fi inclus în pachetul de bază.
Cununie civilă în altă zi, în timpul săptămânii(cununie, sedință video) – 150 euro
Daca cununia civila se va oficia în ziua nunții, costul acesteia va fi inclus în pachetul de bază.
2nd shooter – 300 euro
Recomand cu căldură alegerea unui 2nd shooter.Vom putea surprinde evenimentul din două perspective diferite, Vom putea surprinde două evenimente importante care se petrec în același timp. Dinamicitatea materialului final o să vă surprindă plăcut și nu veți regreta această alegere.
Teaser – 100 euro
Scopul acestui material este de vă intriga și de a aștepta cu nerăbdare materialele finale. Un sneak peak din camera de editare de aproximativ un minut.
Save the Date/ Trash the Dress – 300 euro
Mergem la munte. mergem la mare, mergem într-o altă țară. Unde vreți voi să facem o poveste frumoasă separată de ziua nunții. De menționat: Dacă evenimentul nu va avea loc în județul Buzău, costurile de transport și cazare(dacă va fi cazul) vor fi suportate de către voi.
De menționat: Dacă evenimentul nu va avea loc în județul Buzău, costurile de transport și cazare(dacă va fi cazul) vor fi suportate de către voi.
CLOSE MENU